Okej då...

Snart har året nått sitt slut, bara några få timmar kvar. Summering av året som gått blir detta : bra dåligt värdelöst kul skratt gråt nytt och gammalt okej då...det var den korta versionen Den något längre kommer Året började ju med mycke snö det stod oss upp i halsen om jag minns rätt, nu har vi ingen alls. Antingen eller pest eller kolera... Året fortsatte med en tripp till min favvo stad alla kategorier KALMAR ja jag älskar den staden på nåt vis. Idet stora hela var detta året då jag slet mitt hår och det slet på mitt liv, jag jobbade 120% och jag jobbade i skolan 100% krafterna började tryta och jag fick slutligen mitt USKA betyg hela 2 månader tidigare än beräknat! Sen gällde bara jobbet att visa vem jag var och att jag va bra på det jag gör Så jag kan då avslöja att det nya året börjar med en anställning!!!!! jag har verkligen jobbat för den stenhårt och är jätte glad. Sen mot höstkanten hände nått märkligt utan att dra hela den biten skratt och gråt så kan jag nu säga att den gav mig en helt NY familj Eller min vanliga har jag ju kvar såklart men det vart några nytillskott sammanlagt 6 stycken faktiskt (fast en finns tyvärr inte bland oss längre) men det har gett mig om inte fler så en vän för livet , en som är en bit av mig av oss vi bär samma band/blod vi tycker säkerligen inte lika om allt men vi fann varandra så direkt så det är helt fantastiskt! Nej vi är inte syskon, men det känns så, jag har fått en bror och brorsan jag är så himla glad! Vi ses snart, när vi kommer upp o hälsar på ;-)

kan tänka mig att bo här


Vilken tid.....

Ja nu menar jag inte klockan utan tid i livet mer.. har ju hört uttrycket sina vänner väljer man men släkten har man ja det har ju visat sig vara fel man kan välja släkt också man kan välja att kontakta dom okända och man kan välja att låta bli, leva vidare och livet fortsätter i sin gilla gång jag valde kontakta de okända... vilken hissnande resa vi påbörjat och va glada vi vart det hade vi ju gjort tidigare (om vi hade vetat)... att sitta och studera varandra för det gör man ju ser man likheter likväl som olikheterna kan va lika över ögon över näsan lika mun ögonfärg kroppshållning eller gester tycke och smak ja va vi lika då?! samma ögonfärg ja sen kan jag inte påstå att jag hittade mer likheter ska vara min originalhårfärg då möjligen.. nåt litet här och nå litet där vi fann varandra direkt och det var skönt hade varit jobbigt om man kände annat tiden flög iväg och vi får mötas snart i gen det var ju bara en liten klick av oss denna gång vi är ju fler hoppas på lika möte då tårarna kom efteråt i bilen..av sorg och av glädje, sorg över denna tragedi som ju en gång vart upprinnelsen till detta och glädje över att vi ändå hann och fann varann....vilken grej (näe hemmets journal får faktiskt ursäkta mig det är inte läge just nu )

Lucia på dagis

Jag mådde inge vidare men släpade mig dit orkeslös o frusen knappt mina ben bar mig men jag ville se mina båda tjejer som lucior och jag gjorde mig snabbt en bra placering längst fram vid den avspärrning som dragits för att hålla föräldrarna på ena sidan och barnen på den andra Så varför blir jag egentligen förvånad när sången startar och en hel jävla drös med föräldrar går in innanför och ställer sig precis framför mig.... ja dom var nog ensamma om att ha barn där på dagiset jag hade oxå velat få nåt bra kort men istället för att gå runt dom och ställa mig framför ...så gick jag därifrån helt och hållet, för jag hade inte sagt snälla saker och jag vill inte bli osams om dom kommer att hänga med länge..

Julen är här

Snart är det jul och som vi alla vet kommer Tomten den 24 dec men klappen kommer öppnas för mig den 27 e ja jag är så spänd likt ett barn på självaste julafton ..... Sen är det inte nog med det utan det nya året rivstartar med en fantastisk nyårspresent till mig ja nästa år blir nog oxå ett bra år som vanligt


RSS 2.0